Mohon pandandan ibu2

Salam ada tak ibu2 kat sini alami macam sy . anak sy mnum fully formula s26 SMA , sebelum ni warna taik dia kuning normal . tapi bape hari ni sy perasan dia tak berak 1 hari . bila esuknya berak terus warna hijau taiknya , seterusnya pun mcm tu . itu sembelit ke ? anak sy mmg serasi mnum s26 dari lahir . tapi masuk 2 bln ni warna taik dia berubah hijau . normal ke ? pastu anak terkentut2 je . risau pulak sy

1 Trả lời

kesan dari iron tu biasa taik berkaler hijau. asalkan structure dia lembut. tak keras dan tak berapa cair..