Hai nak tnye..normal ke najis anak sy kaler mcm ni..fully bf..mse dia sbulan dia berak 2 hari 1x je.

nak masuk masuk 3 bln ni..shari 2,3 x berak..stiap kali kntut mesti ada jugak taik..biasa taik dia kuning..mlam ni sy tngok mcm kuning hijau sikit.normal ke #firstmom #seriusnanya

Hai nak tnye..normal ke najis anak sy kaler mcm ni..fully bf..mse dia sbulan dia berak 2 hari 1x je.
2 Các câu trả lời

normal. kalau hijau pon still normal cuma nya baby dpt susu awalan awak sahaja

1y trước

normal baby fully breastfeed xberak hari2. max baby boleh xberak 14hari utk fully breastfeed. selagi perut baby okay, xde kembung, baby aktif, baby xmeragam, baby kentut kencing byk mean baby okay😊😘

Normal awak. Minta tolong set gambar ke NSFW ya.