Menjadi seorang mama & isteri... sekadar luahan saja... nak tulis saja...

Salah ke mama rasa nak pergi untuk selama-lamanya? Walaupun mama tak ready lagi dan akan menyesal nanti... Mama rasa semua akan lebih happy kalau mama tak ada, betul tak? Tolong doakan mama sabar, sebab mama makin lama makin rasa untuk tamat umur disini saja... Kalau mama tiba-tiba tak ada, mama doakan anak-anak mama membesar dengan baik bersama abah, atau mungkin dengan mama yang baru... Yang lebih baik daripada mama yang penuh kekurangan ni....

Menjadi seorang mama & isteri... sekadar luahan saja... nak tulis saja...
22 Các câu trả lời

Terkadang kalau kita terasa dengan suami ,orang sekeliling sampai kita rasa lebih baik kita sendiri dan menyendiri ingtlah yang anak ii sentiasa perlukan kita ...kasih sayang dari mamanya ...sentuhan mama adalah satu kekuatan ,ketenangan ,kebahagian pada mereka ,jika mama pergi bagaimana dngn mereka?orang lain takkan sama ...