40 minggu 4hari

Sakit perut memulas macam nk buang air besar tapi takde tanda bersalin risau la, ada yang pernah mcm ni tak bole share pengalaman? Sabtu ni klinik KK suruh serah diri kat hospital, tak pasti kena induce atau apa sebab semua hospital yg decide. #ingintahu #firstbaby #1stimemom

1 Trả lời

Saya dulu nk beranak mmg rasa nk buang air besar. Stiap 5 minit gi toilet tpi x berak pun. Dh stgh hari ulang alik toilet, Last2 kluar lendir darah. Tu tanda dh nk beranak la

3y trước

ohh mcm tu tq awak share pengalaman, saya buang2 air tapi takde tanda apa apa