Bersalin di hoapital serdang

Hi mommy due saya 10/3 ni.. saya duduk kajang, hoapital kajang suruh saya serah diri 9hb ni kalau takde tanda 🥹, boleh tak agaknya saya bersalin kat hospital serdang, org ckp layanan hospital serdang bagus dari kajang.. apa pendapat mommy? Ada pengalaman tak antara kajang n serdang?

2 Các câu trả lời

Saya dah 2 kali bersalin di serdang. Hosp serdang waiting list nak tunggu ward tu dalam masa 48-72jam. Ramai juga menunggu. Saya rasa layanan nurse and doctor pun baik. Isnin haritu sy ada pergi hosp serdang, kalau kita sign tidak bersetuju nak tunggu, boleh ke hosp lain. Jadi sy rasa mungkin boleh jer kalau puan nak tukar dr hosp kajang ke serdang. Mungkin bawa jer buku pink tu.

2y trước

Ohh baik, terima kasihhh

mak mertua sy kata hospital kajang kan peralatan dia semua lama² dah katanya katil pun yg berabad dah xkene gnti .. tu dia sruh sy beranak kat serdng ja .. xtau laa knpa dia cakap mcm tu

2y trước

klau dah emergency bole je kot pegi ..