Apa cara anda untuk hilangkan sakit belakang waktu hamil?

Legakan sakit pinggang dengan cara ini: https://my.theasianparent.com/sakit-pinggang-ketika-hamil
Nêu ý kiến
Tuam air panas
Guna bantal kehamilan
Buat senaman/regangan
Saya biar je

635 nhiều câu trả lời

14 Các câu trả lời

Guna bantal, sandarkan belakang badan. kadang minta suami urutkan belakang sikit² . Anak dah 3, bagi saya dah biasa. boleh hadap sikit² lah

pregnancy pillow, banyakkan stretching, kadang pregnancy yoga (ni paling membantu), jaga posture.

jangan kata belakang badan, sakit rusuk lagi, sciatica lg. sakit rusuk paling syahdu sekali

Guna bantal sesuai, postur dan senam sesuai kehamilan

tiap malam suami urut dan buat beberapa senaman next week kena prg fisio

x tahu nak buat mcm mana...sapu minyak je...😅😅

saya minta suami urutkan

kedang minta suami urutkan belakang

do some stretching....betul2 membantu

guna pregnancy pillow