MITOS

Sajalah nak share dekat sini. Kandungan saya dah masuk 31 minggu dan semenjak dua ni mmg rasa nak minum air kelapa sejuk. Mak mertua saya kata jangan minum nanti kepala anak besar. Taktau nak gelak ke nak apa. Tapi saya tetap minum. Sebab saya taknak percaya bendabenda yang saya anggap mcm mengarut tu. Hehehe ?

21 Các câu trả lời

Tak tnya... Klu minum air oren, kpala baby kecik mcm oren ke mak? Blm anggur lg...

5y trước

🤭🤭🤭

Klau sy 3rd trmster mmg mnum klpa sejuk everyweek.Alhamdulillh xde apa2 sis

5y trước

Bby sy pun xkena kuning sis

Mitos shj sis.. Doa yg baik2 utk kandungan sis.. Smoga dipermudahkan nnt ya

5y trước

Amin.. Mudah mudahan.. Terima kasih..

ada yg kata awal² pregnant jgn dlu mnum air kelapa 7bln bru ble

cakap je 'in shaa allah tak (sambil tu minum sampai habis)'

5y trước

Uii pantang lagi strict tuuu. Nenek sy pun strict kalau jaga pantang, redha je laa ni 😴

sy hari2 minum air kelapa masa preggy alhamdulillah ok jw

5y trước

Kann.. Nak lawan nanti dikata taksopan pulak. Masuk tlinga kanan keluar telinga kiri jelaa..

xde ape2 sis.. minum aje..

5y trước

hehe.. xpe sis.. jgn risau

xde lah mitos je tu

5y trước

Haah saya taknak percaya benda2 yg mcmtu.

Mertua hang karut.

5y trước

Iyekan jee utk jaga hati. Nasib baik tak duduk skali 😅

Macam2 hal 😅

5y trước

😁😁😁