Minum air kelapa

Ibu2 saya dah 31 week boleh ke minum air kelapa sampai laa masa nak bersalin nanti,ada infek apa2 ke dekat baby kalau kita minum?

7 Các câu trả lời

ada ibu yg ok je minum x da masalah .. ada ibu yg x .. kalau kelapa ori yg lepas kopek trus mnum x da cmpur apa2 tu , ada yg x leh mnum sbb tajam .. kdng org overdue byk try mnum air kelapa ori utk induce semulajadi ..

Boleh aje. Saya masa anak sulung start minum air kelapa kandungan 7 bulan. Sampai bersalin. Air kelapa tanpa ais tanpa gula. Anak okay takde pape masalah. Kulit bersih gitu. Skrg dah 2 tahun.

In shaa Allah takde mslh .sy pun minum air kelapa .lg2 bila kencing tak lawas .tp apa pun yg kita minum atau mkn kena lahh b'pada2 yaa

sy Doc suruh minum tp sy takot rase nk minum risau tp teringin

Sya minum dri awl gandung Smpai 3 trimester sejuk tekak

boleh aje minum air kelapa.air semula jadi dari buah

sye mnum air kelapa dri 1st trim. xde mslh pon