Pengalaman ibu²

Saja nk tanya pengalaman ibu² dlm ni..ada x yg pernah buka buku pink dan check up di klinik swasta..tapi bersalin di klinik kerajaan...semua ok ke?atau akan ada masalah??

1 Trả lời

saya check up kat swasta & decide bersalin kat gov hosp nnt.. spttnya xda mslh if buku antenal lengkap dgn pemeriksaan ibu & bayi dlm kandungan setiap bulan.. sebaiknya kesihatan optimum kalau nak buka buka kat swasta sbb kalau ada risk , lebih baik buka kat kk..

3y trước

saya buka kat swasta sis.. skg blum bersalin lg , sedang menanti hari..