excited nak jadi ibu

Hi, saja nk kongsi.. Siapa sini pregnant anak pertama? Mesti rasa tak sabarkan nk tunggu baby keluar.. Sy rasa happy sangat.. Rasa mcm sekejap je masa berlalu.. Hehe now dah nak masuk 6 bulan.. Sy pjj gan suami, tapi suami pulak terover excited.. Semua barang baby dia yang beli n pilih.. Sebulan sekali dia balik, mesti usap perut sampai berdoa.. Hehehe sy doakan ibu ibu semua dipermudahkan urusan dan semoga Allah swt lindungi kandungan ibu hamil semua.. Doakan jugak sy dan baby selamat dan dipermudahkan urusan.. Aminn

20 Các câu trả lời

Wife sy preg anak ke 2 pu. Kami tak sabar tunggu. .hihi

5y trước

Alhamdulillah rezeki encik.. Sy yg pertama pun rasa excited.. Semoga urusan isteri encik dimudahkan.. Aminn..

Amin.. May Allah ease ur pregnancy journey sis. 😘❤️

5y trước

Alhamdulillah.. Terima kasih 😘

Amin.. story kita sama. .. huhu pjj ngn suami jg... 😋

5y trước

Aminn..

sye pon pregnant anak first.. dah 35w1d

5y trước

amin

Semoga dipermudahkan sis.

5y trước

Aminn

Moga dipermudahkan :)

5y trước

Amin

Aamiin...

Aamiin

Aamin

Amin