Doakan saya ya 💕

Hi ibu² .. sekarang dah kat dalam ward.. doakan sy Norfarahin Yusof dipermudahkan pembedahan pagi nanti, sy dan baby selamat & cepat balik rumah ya 🙏🏻 rasa rindu anak sulung kt rumah .. badmood je kata bapak nya 😮‍💨 mungkin rindu bebelan sy ni 😅 semoga ibu² yg lain juga dipermudahkan urusan ya 💕 berbalik doa yg baik² tersebut kepada semua dalam ni 😘 aamiin ❤️#bantusharing

7 Các câu trả lời

Alhamdulillah, sy dh selamat bersalin pagi tadi. terima kasih doa² ibu² smua.. smoga smuanya dipermudahkan untuk ibu² pulak ya 😘 dan semoga smua berjalan lancar untuk smua yg ada dalam ni.. Aamiin 🤲🏻

11mo trước

aminnn.. tahniah sis & selamat berpantang..

semoga dipermudahkan segala urusan kita smua amin,saya pn dah mula rasa contraction dari pkul 4:50am tdi dari 10minit sampai jdi jdi 5minit,nak tnggu husband hbis hntar ank kjap lagi bru nk g hospital😊

aamiin.. semoga dipermudahkan urusan bersalin

Aamiinnn, Semoga d permudah kan sis🥰

semoga dipermudahkan segalanya.. aminn

Aamiin.. Semoga dipermudahkan❤️

aamiin semoga dipermudahkan urusan