anak pertama lahir berapa Week?

Saja nak tanya.. Ramai orang tua tua cakap Baby pertama biasanya lahir sebelum due date.. ibu2 kat sini semua anak pertama lahir berpa Week? Berat berapa? Baby sihat? Saya saja nk tahu.. Sbb sy tgah pregnant first Baby.. Jadi excited pulak, sbb now dah 34Week.. Lagi 3 minggu je nk genap 37 Week

150 Các câu trả lời

Anak pertama lahir 41w.. Berat baby masa lahir 3.5kg.. Anak ke2 pn same 41w.. Berat baby masa lahir 3.45kg.. Dua² baby girl.. Skrg tgh tgu baby ke3.. 32w dah😍

40w2days. Boy. Berat 2.76kg. Baby lahir kena masuk NICU sebab pernafasan laju dan saya demam masa lahirkan dia. Sekarang alhamdulillah sihat sangat.

Sy ank prtama lahir 39weeks ank pmpuan.. Rmai yg bgthu kalu ank boy lahir lambat.. Tgk2 yg kluar girl.. Alhamdulillah geng ibu dlu.. 😍

1st baby 38 weeks.. baby sihat cuma prolonged jaundice. Second baby 37 weeks. sama sihat n prolonged jaundice jugak sebab darah o

37 weeks.. czer.. Bukaan dh 6cm tp sbb dah 12jam still pembukaan 6cm..time pun dh pkul 3.30pg. Terpaksa la doktor buat emergency czer

5y trước

Doktor kata risiko baby lemas ataupun pendarahan. Sbb doktor kata sy pun dah takde tenaga kalau nk push baby secara normal. Since sy masuk labour room before lunch. Dpt sarapan pulak pkul 8 pg. And seriusly sy mmg dah xde tenaga utk ckp langsung. Bila doktor bgtahu sy kena emergency czer,sy mampu menangis je

1st 38 week 2nd 41 week 3rd tengah tunggu masa nak pergi hospital ni dah keluar tanda pagi tadi (39 week 3 days)

ank 1st 38w 2d..girl ank 2nd 40w 1d,admit time due..boy.. rasanye ssh nk agak girl cpt dr boy ke x sbb x smua sama...hehe

Mase 36w dah bukak bacaan 1cm tp doc kasi balik rumah lg n berdoa spy 37w keluar..alhmdulillah mase 37w ngam2 baby keluar

37w5d..2.65kg. Air ketuban leaking tp jalan x bukak..so kena induce 2 kali baru bukak jalan. Alhamdulillah baby sihat.

34week .. 2.4kg .. Now dah 5tahun dah 🥰. Tgu turn kedua ni plak . Now preg 33week . Jgn awl mcm kaklong dya dh laa😅

5y trước

Pecah ktuban