Barang baby

Assalamualaikum..hai nak tanya.. Sy skrg 25week... Berapa week ye ibu2 semua beli barang baby 😅.. Lupaa pulak masa anak pertama tu beli masa brapa week heheh#ingintahu

9 Các câu trả lời

Saya 26 minggu, start beli sikit2, sbb bersedia je nak masuk 30 minggu dah mana tau kena bersalin awal. Beli shopee je murah

Saya start beli masa 28weeks✅ so now dah 30weeks,70% barang dah settle..saya set target by 32weeks semua dah beli🥰

saya start 6bulan dh beli ckit2..agak dh ckop,beg trus letak dlm kereta.xbw keluar dh.prepare awal,xpening.

Boleh beli sikit yg penting2... 😁sekarang baju baby semua harga boleh tahan.. tak macam dulu.. 😌

Boleh beli sikit2 skrg ni sis, di shopee harga mampu milik🥰 saya pon bnyk beli brg2 baby di shopee

2y trước

Amin sis, terima kasih untuk doanya. Moga berbalik pada sis ye🌹 moga Allah taala makbulkan doa sis untuk saya🤲🏻❤️

Beli je sis….jgn dgr klu org kata awal….bukan pakai duit diorang pun…..😁

saya 8 bulan baru kalot nak beli dan siapkan bilik 😂

ats 7 bulan baru beli,jgn terlalu awl🥰

2y trước

lewat tu. takut ada yg terberanak awal , 6 bulan ok kot 😅 beli yg paling penting dulu

6-7 bulan dah start beli sikit2