anak pertama lahir berapa Week?

Saja nak tanya.. Ramai orang tua tua cakap Baby pertama biasanya lahir sebelum due date.. ibu2 kat sini semua anak pertama lahir berpa Week? Berat berapa? Baby sihat? Saya saja nk tahu.. Sbb sy tgah pregnant first Baby.. Jadi excited pulak, sbb now dah 34Week.. Lagi 3 minggu je nk genap 37 Week

150 Các câu trả lời

Makmentua saya kata klau baby lelaki sllu akan lahir awal. Klau ppuan lewat sikit. Ni pandangan org tua2 la...

1 : lahir 32w . 2.9kg 2. Lahir 40w 2d . 3.5kg 3. Lahir 36w 3.65kg 4. Lahir 38w 2.5 kg

5y trước

Allahu. Tahniah tau sis.. ni miracle.. ya allah. Aah berat mcm bayi yg lahir biasa timenya tu.. allahu akbar...

Cun2 40 week😄2.55kg baby girl.. Sabar ye..smoga dipermudahkan semuanya🌸🌸

Sy baby kluar 39w 3w...alhamdulillah baby shat..cek kuning sminggu je..then doc xsruh cek lagi..

39 weeks 6days baby 2.6kg..czer sbb baby lipat kijang..dye nk stay atas je.. xnk turun bwh

Sy baby keluar 40w2d.. berat baby masa keluar 3.45kg.. Alhamdulillah baby sihat..

Sye skrg 39weeks 2days ...xd tnde2 lagi nie harap2 kluar lah xsabar dh tggu first baby 🥰

Anak pertama 39w6d. Anak kedua 40w Anak ketiga ni skrg dah 39w5d.. Harap keluarla esok 😂

Baby first saya lahir 40week 1day. Beratnye 3.3kg. Now dah 53day Alhamdulillah.. ❤❤

38w 3dys.. Alhamdulillah normal anak pertama tanpa jahitan.. Baby boy berat 3kg 😊😊😊

5y trước

Before due everymorning mcm biasa bykkan berjalan.. Dan saya amalkan makan benda yg berlendir mcm okra dan 1 sudu minyak masak.. Sebenarnya tak yakin sangat pun pasal minyak masak tu.. Tapi betullah benda tu buat baby senang nak keluar.. 1st try minum 1 sudu minyak masak mmng mual.. Before due sis amalkan minum ribena atau air kelapa..untuk kulit baby ..