Anak 9 bulan lebih lebih rapat dengan Family In Law

Sa ada anak 9 bulan ++ lebih rapat dengan MIL n SIL ..Anak sa d kg, mereka yg menjaga disebabkan saya kerja d bandar..Setiap minggu balik..Teramat pedih d ulu hati bila kerinduan yg sangat mendalam..Bila anak nangis & mengantuk, sa pujuk dan mahu tidurkannya, tetapi tetap menangis..In law sa ambil sekejap jak x nangis & terus tertidur..Sa rasa terkilan, stress & risau anak sa seperti x mengenali mamynya sendiri..In law sa ok, cuma perasaan & persoalan sebegitu timbul dalam hati sa.. ??? Macam mau berhenti kerja jaga anak sendiri tapi komitmen banyak.. Adakah sa paranoid atau perasaan normal sebagai seorang ibu? ???

2 Các câu trả lời

Awak, biasalah tu kita mesti rasa terkilan bila anak kita rapat dengan org lain. Saya pun pernah rasa camtu. Tapi bila anak saya dah setahun dia "dah kenal" mana mak dia. So, awak jangan risau sangat sebab anak mana tak sayangkan mak dia. ❤

5y trước

Hi, Iya..Sangat2 terasa d lubuk hati..Tapi sa x akan berputus asa dengan anak sa sendiri..Tq u comment 😍

Perasaan tu normal. Lagi lagi bila awak perlu kerja, tinggalkan anak dekat kg. Berjumpa hanya hujung minggu. Awak kena kuat, jgn putus asa untuk ambil hati anak semula. 💕

5y trước

Morning sis, iya tula..Tq sis..♥️