tahi telinga

Hello..baby sa dh 3 bln ni hari.. Yg bt sa risau, banyak tahi telinga bkumpul d telinga bby sa. Aa penyebabnya taik telinga bby banyak?.. Yg sa ingat, bila mil masak mmg banyak bunyi ..keletung keletong sana sini.. Adakah bunyi bising punca tai telinga jd banyak?..

2 Các câu trả lời

Dah bawa jumpa doc, doc ckp taik telinga bnyk dlm. Tp xdpt bg ubat c cair tai tlinga sbb mc bwh 1thn.. Dia suruh refer kat hospital likas. Mybe sana ada ubat khas tuk c cair taik tlinga for bby under 1yr..tp taik tlinga bby kluar sndiri.. Jd kmi c bersih yg kluar ja,.. Perlu ke p jumpa doktor pakar psl ni?

Blh bawak jmpa doktor sis