sakit2 badan

Sa hamil 27w... Ada x ibu2 d sni pernah mengalami sakit belakang yg teruk, rasa mcm d cucuk2 jarum. Sakit gastrik sehingga terasa tembus smpai ke belakang.. Sa kurang selesa dn stress dgn keadaan ne.. Bantu sa kwn2, ada kah petua/cara melegakan mslh sa ne...

1 Trả lời

Minta husband usap tpt yg sakit tu.. gastric minum gripe water,kna pantang jugalah mknn pds dan minuman kafein..mkin bsr perut,mkin truk tu skt blkg..guna bantal/selimut tebal alas blkg yg skt