Sy due 3/24..ank yg kecik bru 2 tahun..struggle x yer nk mnjge anak dlm umur mcm ni?sllu pkir

Risau selalu pkir...tkot burn out

2 Các câu trả lời

paling penting awak perlukan support org sekeliling awak. terutamat husband awak. kena sama mainkan peranan. if awak penat please jgn diam. kena inform apa yg awak rasa. supaya husband awak alert. mmg agk penat. both nk kn perhatian kita. penat tu akan hilang bila anak2 dh meningkat dewasa. sy slh sorg yg pregnant jarak dekat. masa pregnant 1st baby baru setahun 2bulan. sekarang 1st baby 2tahun++ dan 2nd baby 8bulan++. sy mommy yg berkerja dn pjj dgn husband. mostly baby sy yg handle sendiri. tp alhamdulillah bila husband balik both baby mmg totally dia handle. dr a to z. dia bg sy rest.

2mo trước

nk nngis bce , bile sye luah dkt suami , suami bleh ckp awak jeles kan sbnrnye ngn sye , sye cume nk me time skjp je pon tanpa anak 😔

Kena ad support system yg kuat sis, sy dgn adik beza setahun. Mama hntr sy ke rmh wan utk wan jaga. 🤣🤣 dh besar sikit bru mama ambil balik. Mksudnya hbs pantang. Dan sy tahu mama sy jd singa setiap hari, garang betul dia dulu wktu jaga kami yg beza setahun ni.