BANYAK PKIR BUKAN2

Hai momy2..sy akan buat detail scan khamia ni..dlm usia 25w..tp rasa risau xtaw nk cakap ..tkt2 apa2 yg abnormal kt ank..mula la pkir bukan2 sbb dulu xthu hamil ada buat keja brt..makan ubat mcm2..xtw infect x..Hrp2 ank sy sempurna..doakan ank sy sihat dan smprna ..First jd ibu..Trima kasih momy2

11 Các câu trả lời

Normal. Mmg semua mommy akan fikir mcm tu. Kita x blh lihat baby dlm rahim. Scan pun bkn hari2... If ada lebih bajet buat details scan.. tiap kli oppt ada scan, mata focus pada screen scan... Bila doc tgh scan minta doc scan area muka, tengok lips sempurna kah x,. Penting doa yg baik2, sya 34w pun stil fikir bkn2😂😂😂

5y trước

Mintak2 xdak bnda mngejutkn la..huhu

Biasalah la kalu kita terpikir mcm tu..insyaallah xde pape..dunt wori..everything will be okay😊

Sy dulu pun mcm tu. Tp lawan blk dgn istighfar k. InsyaAllah Allah pelihara semua

fikir yg baik2 ye pn. apa pon byk bergantung pd Allah. doa yg baik2♥️

In shaa allah sis moga takde ape² dan dipermudahkan..thinks positive ye.

Normal la tu.. stiap kli scan akn rse cmtu.. doa baik2 ye mommy

Doa dan fikir yg baik2 je 🤗

fikir yg baik2 sje ye sis😊

Insya allah tak ada apa2

Tlogg respon