Is it right to evolve a friendship with the opposite sex into a "close" one when married? To the point of chatting with him/her first thing when you wake you up in the morning and the last thing you do at night when you don't even do it with your spouse? I call that cheating. What do you think?

84 Replies

𝘐 𝘭𝘰𝘴𝘵 𝘮𝘺 𝘫𝘰𝘣 𝘧𝘦𝘸 𝘮𝘰𝘯𝘵𝘩𝘴 𝘣𝘢𝘤𝘬 𝘣𝘦𝘧𝘰𝘳𝘦 𝘪 𝘯𝘰𝘵𝘪𝘤𝘦 𝘮𝘺 𝘸𝘪𝘧𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘳𝘵𝘦𝘥 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘶𝘱, 𝘴𝘩𝘦 𝘤𝘩𝘢𝘯𝘨𝘦𝘥 𝘱𝘢𝘴𝘴𝘸𝘰𝘳𝘥𝘴 𝘵𝘰 𝘦𝘷𝘦𝘳𝘺 𝘢𝘤𝘤𝘰𝘶𝘯𝘵 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘴𝘩𝘦 𝘩𝘢𝘴, 𝘱𝘶𝘵 𝘢 𝘱𝘪𝘯 𝘭𝘰𝘤𝘬 𝘰𝘯 𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘩𝘰𝘯𝘦 𝘸𝘩𝘪𝘤𝘩 𝘴𝘩𝘦 𝘩𝘢𝘴 𝘯𝘦𝘷𝘦𝘳 𝘥𝘰𝘯𝘦 𝘣𝘦𝘧𝘰𝘳𝘦, 𝘪 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘣𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘦𝘢𝘳𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳 𝘸𝘢𝘺𝘴 𝘵𝘰 𝘳𝘦𝘵𝘳𝘪𝘦𝘷𝘦 𝘩𝘦𝘳 𝘵𝘦𝘹𝘵 𝘮𝘦𝘴𝘴𝘢𝘨𝘦𝘴 𝘸𝘪𝘵𝘩𝘰𝘶𝘵 𝘪𝘯𝘴𝘵𝘢𝘭𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘢𝘯𝘺 𝘴𝘰𝘧𝘵𝘸𝘢𝘳𝘦 𝘰𝘯 𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘩𝘰𝘯𝘦 𝘰𝘳 𝘩𝘢𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘴𝘴 𝘵𝘰 𝘪𝘵, 𝘐 𝘸𝘢𝘴 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘦𝘥 𝘵𝘰 𝘵𝘩𝘪𝘴 𝘸𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘧𝘶𝘭 𝘢𝘯𝘥 𝘳𝘦𝘭𝘪𝘢𝘣𝘭𝘦, 𝘥𝘪𝘴𝘤𝘳𝘦𝘦𝘵 𝘩𝘢𝘤𝘬𝘦𝘳, 𝘩𝘦 𝘨𝘢𝘪𝘯𝘦𝘥 𝘳𝘦𝘮𝘰𝘵𝘦 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘴𝘴 𝘪𝘯𝘵𝘰 𝘮𝘺 𝘸𝘪𝘧𝘦'𝘴 𝘮𝘰𝘣𝘪𝘭𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘩𝘰𝘯𝘦 𝘯𝘶𝘮𝘣𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘭𝘺, 𝘪 𝘨𝘰𝘵 𝘵𝘰 𝘬𝘯𝘰𝘸 𝘴𝘩𝘦 𝘸𝘢𝘴 𝘤𝘩𝘦𝘢𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘢𝘯𝘥 𝘢𝘭𝘭, 𝘪 𝘧𝘦𝘭𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘺 𝘴𝘢𝘥 𝘢𝘣𝘰𝘶𝘵 𝘵𝘩𝘪𝘴, 𝘣𝘶𝘵 𝘪𝘵 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘯𝘰𝘸, 𝘮𝘺 𝘣𝘶𝘥𝘥𝘺 𝘳𝘦𝘧𝘦𝘳𝘳𝘦𝘥 𝘮𝘦 𝘵𝘰 𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘴𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘶𝘵𝘦𝘳 𝘵𝘦𝘤𝘩 𝘸𝘩𝘰 𝘩𝘦𝘭𝘱𝘦𝘥 𝘮𝘦 𝘰𝘶𝘵. 𝘊𝘓𝘖𝘜𝘋𝘎𝘌𝘌𝘒𝘚𝘠𝘕𝘊@𝘎𝘔𝘈𝘐𝘓.𝘊𝘖𝘔 𝘞𝘩𝘢𝘵𝘴𝘈𝘱𝘱: +1 213 631- 9542