Cerita pengalaman korang ? Yang pernah induce + bersalin paksa . 😿

Rasa takut hehe . Due 31/5 kene serah diri 4/6 sbb tkde tanda lagi ..

Cerita pengalaman korang ? Yang pernah induce + bersalin paksa . 😿
11 Các câu trả lời

sama lahhh sy due 31/5. tapi takda tanda lagi. dokter bagi tarikh serah diri 6/6 ..🤣

4mo trước

makin lama makin nervous 🤣 tapi buat2 rilek ja ni. sbb makin nervous makin tak boleh buat apaaa. seram kitaaa hahaha