Induce ubat

Ada tak yg pernah kena paksa bersalin(induce) tp sakitnya sekejap sahaja , lpstu terus beranak ? Takut sgt sbb hari isnin dah kena serah diri utk induce 🥺

2 Các câu trả lời

Tiada pengalaman gitu. :) Semua jenis induce saya terima, failed. Fetal distress setelah 7 jam dlm LR, bukaan 5cm. So, emergency czer.

saya induce ubat tahun lepas , 3 ubat masuk baru baby keluar , alhamdulilah contraction je yg sakit

22h trước

saya masuk khamis keluar sabtu , ikut badan masing2 kalau dah ada bukaan insyallah akan keluar , induce ubat ni cuma nak bgi bukaan je , kalau nk bukaan cepat rajin2 bergerak