Adakah scan biasa betul2 tepat?

Rasa down sgt bila dktr beritahu ada kelainan pada perut baby dalam kandungan dan sy disuruh jumpa doktor pakar UTk kepastian minggu depan risau sgt hati ni dn rasa down sgt sdih bila diberitahu perut bayi tidak normal masa scan biasa sy bru 21weeks Momy2 pernah tak ada pengalaman disahkan kandungan ada mslh adakah scan biasa tu btul2 tepat ?sy sgt buntu, sampai mau makan pn kurang selera siang2 MLM asik fikir kandungan sy ni sy down SGT2😢 #ingintahu #bantujawab #SeriusTanya

5 Các câu trả lời

think +ve sis. bagus lah klu detect awal..dktr boleh plan something for ur pregnancy utk prevention. makan tu perlu, supply ur nutrition to ur baby. sis x makan, bby kt dlm starving ya.

sama kes mcm kawn saya scan usus xnormal sekali pegi pakar Alhamdulillah xde ap pon normal je scan biasa xtepat pon awak jgn banyak pikir sgt. ksian baby dlm perut

Sis try buat detail scan,smua doc cek lngkap,dari kpala smpai hjung jari.dalaman bby smua doc cek,bole dtect awal klw ada sbarang msaalah yg xnrmal.

semogaaa di mudahkann dan ada keajainan baby akan sihat aamiin

Buat details scan. 21w dh boleh buat