BABY TERLILIT TALI PUSAT!

Sedih rasanya bila dpt tahu baby dlm perut terlilit tali pusat kt leher 😭 ptut la baby kurang gerak dan perut rasa sakit mengeras,rasa down sgt bila dpt tahu..Risau baby lemas kt dlm perut sbb sy baru 22w 😢 soalan sy,adakah baby sy selamat sampai due atau boleh menyebabkan keguguran? 😭😭😭 #bantusharing #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

7 Các câu trả lời

Doa banyak2 . Inshallah tak ada apa . Doa bby pusing . Selalu borak dgn bby . Suruh pusing . Lps kan lilitan tadi pusat tu . Mcm sy scan hari tu uri kat bawah type 2 . Hari2 sy cakp tolak naik atas . Alhmdulilah hari ni scan nampk uri kat atas . Tali2 je masih ada kat bawah skit . Sy doa kan baby dan sis sihat . Aamin2

1y trước

Inshallah akan naik atas . Banyak doa dan selalu borak dgn bby . Lgi satu jgn angkat benda berat buat masa skrg . Sampai scan 28minggu psti kan btul2 uri dekat atas .

sy scan details td ..doc tunjuk muka bby . tgk tali pusat dia kat tepi leher dia . tp doc tak ckp pape pulak . sy bru 21w . hrp hrp tak de la terlilit ke apa .

sorry sis bertanya. sy first time nk jadi mommy. cemana ye awk tahu baby terlilit tali pusat tu. time pegi scan ke?

1y trước

Allah risau nye kan kalau dpt berita mcm tu. semoga semua nya selamat sis . baby kita geng lahir bulan 9 laa nnti 🥰

semoga awak kuat ,, bnyak2 kn berdoa semoga baby ok 😔 situasi mcm ni susah nk jangka ..

1y trước

Ok sis tq insyaAllah semoga baik2 ja..doakan sy dan baby 🥰

ada tye doc x risiko or ada perubahan x nnt

1y trước

Tq sis..InsyaAllah semoga ada perubahan nanti 🤲🥰

semoga baby awak baik baik saja dan sihat

1y trước

aamiinn yaa rabbal alamiinn 🤲🏻

brp kali lilit?

1y trước

ok lagi. bby msh kecil.xde mslh akan terbuka nanti