Sy period 2hari lambat

Sy hrp Ada rezeki sy Dan suami...tapi bila buat upt negative...ke awal sgt sy celup😔..kdg² Rasa down sgt²...doakan sy boleh x ibu² yg Ada dlm ni...😭

Sy period 2hari lambat
4 Các câu trả lời

sis dah TTC berapa lama? aktif TTC ke? kalau aktif TTC, dah lebih 6 bulan boleh jumpa doktor terus sis buat check up, tak perlu tunggu setahun.

4mo trước

insha'Allah TQ sis MHHmummy...doakan sy ye sis.. TQ

period sye regular.. slalu test ble 4 hri lewat...klu preggy memg naik terg.. klu x preggy memg single line.. so maybe sis bley tggu dlu..

4mo trước

Tula sis Farah...sy Pon terfikir awal sgt ke buat upt ni..ke sy yg salah...hrp adala rezeki sy Dan husband Bulan Ramadhan yg mulia nak tiba ni..😔

2 hari late awal lagi. Dulu saya kalau check bila 2 hari late mesti upt negative pastu hari ke 3 4 mesti turun darah period.

4mo trước

In Sha Allah sis. Yg penting jgn stress. Saya ttc anak second selalu debar bila tak mai period. Lama2 malas nk berharap eh dia lekat pulak. Moga pasni rezeki sis pula

maybe kdg lewat sikit even regular.. tunggu lg seminggu

4mo trước

okay sis TQ ye...nti sy try lagi skali minggu depan or sebulan lagi...