dh selamat czer

punya gigih nk normal tp bukan rezki.. baby 4kg doct suruh czer 👏🏻👏🏻

dh selamat czer
22 Các câu trả lời

Alhamdulillah... Comel baby nye nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Semangatt 😆😆😆😆 xpe la, czer pon czer la. janji awak dan baby selamat. atleast V awak xkoyak teruk. kawan saya anak besar, koyak sampai punggung. hasil dari minum boba hari2 😂 seram saya

4y trước

hahahahaha serious laaaa

tahniah... sy czer juga baby 1.82kg jaa... czer sbb baby hmpir lemas dalam rahim.. skrg baby d tahan d bahagian SCN.. doakn anak sy keluar ward selepas berat mncukupi☺

4y trước

38weeks sis...

Alhamdulillah tahniah sis, masa saya besalin saya xtau baby saya besar,Alhamdulillah berjaya meneran baby 3.9kg 😄,skrg dlm pantang 23hari

4y trước

alhamdulillah tahniah sis 😍

mau czer Ker normal sma jer sis...janji dua2 selamat dan sihat😊...slmt berpantang yer sis

Alhamdulillah tahniah selamat berpantang ,sentiasa pastikan tempat luka kering ye

Alhamdulillah, tahniah sis 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻. Selamat berpantang

tahniah sis....comel baby....yg penting ibu n baby sihat....

Comelnya baby Sis. Tahniah dan selamat berpantang.

hihi wahh xpaa okey juga tu.. selamatt.. tahniahhh