Alhamdulillah

Selamat melahirkan baby boy pd 10.12.2019.baby nak keluar awal.patutnye czer 15.12.2019 tp xpela. Dh ditentukan.pglmn brsalin czer memang x dpt lupekan tp bile tgk je baby hilang semua rase sakit☺

28 Các câu trả lời

Alhamdullillah... Kita sma.... Bersalin Hari yg Sama... Berat baby 3.75... mode delivery pon sma.... Xpelah... Yg penting baby slmt.....plan nak nak normal.. last2 emgncy czer......

5y trước

Berat baby sy 3.64..semangat pipi die

Bestnya kalau dapat lahir 15hb December... Sama tarikh dengan husband.. Hahhaha tapi kita kene czer 16hb...sebab 15hb ahad...

Alhamdulillah . selamat berpantang . jaga luka baik baik . amek vit c supaya luka cepat sembuh 🥰

5y trước

Tq atas nasihat

Hai sis..sama la trikh brsalin kita 10.12.2019 n trikh due date pn sama 15.12.2019...😁😁

Alhmdulillah. Congarts sist ..smoga sist dan baby shat wal afiat..btw slamat brpantang..😍

Alhamdulillah..tahniah Sis..sy pun anak 1st czer..welcome to #teamczermom darling ❤️

5y trước

😊😊😊

Alhamdulillah... tahniah dan selamat berpantang... semoga sis dan baby sihat...

Alhamdulillah, tahniah sis 😘 Selamat berpantang.

Alhamdulillah. Tahniah. Selamat berpantang ❤️

Alhamdulillah tahniah, selamat berpantang