Parut czer

Sy dh 5 buln berslin kn ank yg first secara czer. Bks czer mrh n kerp gatal. Nk sapu ap ye. Sbb ad yg ckp lama3 bks czer xnmpk. Tp sy punya nmpk n terasa beks benjolan

1 Trả lời

mcm sy dlu pn bersalin czer..alhamdulillah parut tu makin hilang bila ank dh umo setahun 9 bulan ...em mcm kes puan ni...jika rs gatal puan try g farmasi beli alkohol swab setiap kali selepas mndi j sblm tdo sapu alkohol swab kmdian sapukan gel tuk sapu pd luka czer jnis gel yg sy katakan tu mcm di pic tersebut.. kena pastikan tmpt luka czer sntiasa bersih..biasa bila berpeluh msti akan rs gatal ..jika dh try guna ni xok juga..better puan g klnik tuk dptkn rawatan..itu sebaik2nya..mg cpt sembuh..aamiin