5am td keguguran utk kali ke-2 😓😫

Pukul 5 pgi tdi saya dh keguguran..Hanya Allah yang tahu cmna perasaan ibu2 yg pnh mengalaminya... ikhtiar...mkn ubat..ikut nasihat dok..semua dh buat.. tpi tulah semuanya milik Allah. Tak nak stress, kena kuat semangat utk yg tersayang 💪Nak berehat sekejab, lepas dh sihat sepenuhnya dari berpantang..ambil masa sikit...lps tu kita ikhtiar lg..yg penting jgn putus asa & sentiasa berdoa.. mudahan ada rezeki yg terbaik utk saya mendapatkan zuriat lg🤗 InsyaAllah...

5am td keguguran utk kali ke-2 😓😫
34 Các câu trả lời

sy pun gugur jgk tahun lepas kandungan 13w. sedih tak tahu nak ckp sbb dh 7 tahun tgu. 3 bulan lepas tu, sy pregnant lg. skrg dah 14w. sy harap sis sabar dan tabah hadapi ujian. in Shaa Allah akan ada rezeki sis lagi lepas ni.

2y trước

aminn...tqq sis😘