Baby Girl Atau Baby Boy?

👀 Psst....mak-mak yang tengah pregant! Nak tanya, dah scan gender baby belum? Haa, kalau dah cuba share sikit bakal lahir bayi yang mana. Anda geng PINK atau BLUE? Cepat, komen kat bawah! ⬇️

Baby Girl Atau Baby Boy?
114 Các câu trả lời

dah scan, kjp nmpk perempuan. kjp nmpk lelaki.. confius.. sudah nye redho je dpt baby boy or girl.. yg penting sihat walafiat..

anak sulung boy, ingat anak no 2 ni girl, hahaha dah scan dia tayang bebird dia aishhh 🤣🤣🤣 takde geng ibu lagi la nampaknya 😂😂😂

Baby taknak tunjuk jantina dia pemalu sangat now dah 35 minggu .. firasat cakap boy tapi mama dia is redha je boy ke girl ke 🤣

4mo trước

Biasanya sis mengikut pengalaman saya, biasanya baby suka sorok² nie, susah nak nampak nie, suka kepit² tiap kali nak Tengok gender nie almost baby girl punya sikap 🩷🤭🤭 sebab kalau baby boy, senang nak nampak sebab dia punya tu lebih menonjol keluar Daripada girl 🤭

scan dekat GP, baby boy. anak sulung pun boy. berharap lahir nanti miracle baby girl tapi mustahil lah sebab terang terang nampak pistol 🤣

masih 12 weeks, jd belum tau gender lagi.. dah 2 kali scan.. tapi ramai cakap boy sebab tanda2 yang saya alami semua cakap boy.. hahaa..😄

3x scan.details scan,5d scan,specialist scan..semua burger..1st time baby girl ni..3 atas semua boy..hrp² dipermudahkan semuanya..😅

baby boy tapi barang2 baby banyak pink sebab dapat dari cousin dia girl 🤣 tak kisah lah tak salah pun boy pakai pink kan 😝

dah 3x scan Baby Girl semua barang semestinya pink2 kaler... Dua org Abgnya Boy.... Alhamdulillah semoga di permudahkan

dari sah prengnant mmg feel baby boy...buat detail scan masa 23 weeks nampak boy.. heheh mintak² kluar nanti boy la...

20w and 24w doc dah nampak. start 28w ke atas doc kata baby kepit. tp bila org tanya sy x nak bgtau. rahsia hahahaha