Boy ke girl?? Geng due bulan 9 ada ke yang dah tahu gender baby??boy ke girl??

101 Các câu trả lời

Saya due 5/9, haritu sy scan sbb rasa sakit perut masa puasa. Tp alhamdulillah bby ok and kebetulan doktor scan, elok je dia mengangkang. Nah seketui dia show off kat mama dia ni dia punya bebird 😂 tp doktor suruh confirmkan balik sbb masa tu baru 17w.

Sy due 9/9 kepala baby dh turun. Scan haritu baby boy. Ada mommies pernah lalui tak bila doctor scan perut baby kecik? Sy ada tanya soalan mcm ni, tapi tkde sorg pon yg baca. Klu post mcm ni meriah komen sy tgk. Harap ada yg blh respon chat sy ni klu ada yg pernah lalui 🙏🏼

11mo trước

kecik berapa minggu awak? saya pun baby kecik dua minggu dari date asal, tapi dokto kata normal lagi, jangan terlalu kecik sampai 4/5 minggu beza

Dri 20 minggu ramai org tgur bby boy ... feeling pun mcm boy. Baca mitos dan andaian org2 tua.. 36minggu scan dkt KK doktr cakap.. girls😅... xtahu scan salah ke mitos salah. 😅

Sy due 20/9 g scan details msa 20weeks itu hari dia tunjuk terus.. 2 kali scan dia tunjuk girl 🥰.. In Shaa Allah.. jgn scam umi ye keluar nanti wahai ank😂

sya bulan9 jgak tapi xtahu lagi gender baby ..haritu nak pergi scan tgok gander baby tapi suami kata biarlaa rahsia😅 .tnggu kk jelaa scan

11mo trước

KK kadang tk scan pun gender. ikut luck

Due 5/9 , klinik KK scan baby boy. Tp register dkt Hospital bg tau Baby Girl 😅 barang2 semua da beli Baby boy. Takpa janji sihat & sempurna 😍🤲

Due date 26/9 tp czer kena bersalin 2 minggu awal. 2 kali scan nampak girl.. harap jgn scam sudah la semua baju dh beli pinky2 n ropol2 ni 🤭

saya due 8/9 belum scan lg . kalau scan dah boleh nampak ye ? semua due lebih kurang saya mcm dah tau gender 😍

11mo trước

tarikh kite sama. insyaAllah boy kali ini. smga anak2 kita dan kita semua sihat2 dan dipermudahkan urusan aamiin

Hi sy due 9/9 esk baru nk pergi tgk jantina. Excited rasanya. Tp tak tahu dh blh nampak ke. Sy baru 19w. Doakan sy dan baby ye. ❤️

9/9 blom tahu...scan dh 3'4 kali masih xnmpk Smpai skrg...boy ke girl ok sahaja..mntk permudahkan segala urusan bersalin nnti ...