Baby Girl Atau Baby Boy?

👀 Psst....mak-mak yang tengah pregant! Nak tanya, dah scan gender baby belum? Haa, kalau dah cuba share sikit bakal lahir bayi yang mana. Anda geng PINK atau BLUE? Cepat, komen kat bawah! ⬇️

Baby Girl Atau Baby Boy?
114 Các câu trả lời

baby second ni x tau lelaki ke pompuan sbb dia kepit kaki time scan😂 tpi mse scan kt kk ,doktor ckp gender lelaki n mse scan kt swasta ,doktor ckp gender pompuan..x pe lah asalkan baby lahir dgn selamat n sempurna..aminn

Alhamdulillah..baby boy..pnantian slama 10 tahun🤲🏻

1mo trước

Amin ya rabbal alamin..tma ksh ye..smoga brbalik pda awk ye

26w mmg xhajat pn nk scan gender. sbb masuk wad 2 hri lepas. kne refer scan jgk. dr tnya nk thu x gender. sy oke je. so..nmpklah girl. ni no4. 1st girl. 2 dan 3 boy. no.4 girl balik. rsa ckup dh. blh tutup kilang😅

Nak girl tp Allah kurniakan baby boy juge utk preggy kali 3.. redha dah hehe.. alhamdulillah now dh 29week.. kempunan gak nk gigirl tp bukan rezeki . ape pun yg penting baby sihat .

baru buat detail scan mggu lepas masa sy 21w.. sbb Dr suggest buat before 24w.. baby tunjuk jantina dia sekali. a boy again! hahaha.. sis is okay apa2 pun gender anak.. janji sihat

Baby girl...Sy 2x scan nmpk baby girl..klinik yg ke 2 tu mmg accurate sbb sy penah scan ank dlu,mmg sama..sy dh 3 boy..hrap kali ni girl sbb pegnant kali ni pon rsa lain skit 😊

Baru lepas appoinment doktor td utk 28w & baru tahu gender baby. InsyaAllah baby boy. Doakan baby sy kepala ke bawah bila 36w ye, td scan doktor kata breech (songsang). 😅🥹

belum nanti sebulan lagi ulang detail scan harap girl haritu scan baby tak nak tunjuk malu malu lagi kalau yg first dulu terus nampak boy hehe dia bagi tunjuk kat doktor

sy x sure sbb pegi scan klinik swastar nampak burger dia doc cakap Girl. doc kk scan dia cakap nampak totel bby boy.jd sy tak tahu yg mna betul👉👈

Alhamdulillah 2 kali scan swasta 2 kali scan kerajaan girl penanti 21 tahun nk ank perempuan Akhirnya Allah makbulkan selepas 5 org dah ank lelaki 🤲