Jom petang ni kita test sikit ikut bulan masing-masing😆

Pssst! Jangan serious sangat tau mommies daddies semua eh 🤭 Kalau ikut bawah ni min anak 5 orang😝 Tapi macam mana, min anak 2 pon dah nak 😵😂

Jom petang ni kita test sikit ikut bulan masing-masing😆
111 Các câu trả lời

sya September-1 org😭 Napa tak lebih🤦wa min tak aci September je yg ank sorang🥺🥺🥺

Saya bulan disember 12 Dan husband bulan mei 5 🤣🤣🤣🤣 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

January ok 9owg ...sempt ke umo pon dh 31 ni bawu mngndung 9mnggu ank pertama....🤣🤣🤣

3 orang. Alhamdulillah.. Klu lebih pun alhamdulillah💕 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

wooow November 8 org anak,,sy bru 1 org anak,,baby girl sy bru berumur setahun 3bulan.

September. Xkan satu anak. Mesti lebih. Dlm enam atau lima anak mcm tu 🤣🤣🤣

sy september so sorg jela.. tp husband julai 4 org.. planning maximum 4 org je😂

8 orang wah seronoknya anak ramai tapi nak jaga tu mama boleh jadi tarzan🤣🤣

uish mama 9 orang anak. papa 11 orang anak. wah penatlah beranak 😂😂😂😂

September hadir.... sekarang ni tgh pregnant anak 1...dh masuk 20weeks😍