buka buku check up

Procedure sekarang utk buka buku mengandung mcm mana? Perlu pergi klinik kerajaan ke? Atau boleh 100% check up dekat private? Tq

1 Trả lời

Boleh je check up kat kerajaan atau swasta. Cuma make sure buku checkup tu terisi semua info2 details setiap kali check up. Incase awak checkup di kerajaan, bersalin di swasta or check up di swasta, bersalin di kerajaan, nurse kat dua2 tmpt tu blh tau info dgn tepat. Sbb selalu terjadi info tak lengkap bila check up di swasta. Bila bersalin di hosp kerajaan, nurse bising2 la sbb x byk details dlm buku check up tu.

5y trước

Ok thanks for the info..😊