check up private

kalau dah buat buku pink kat private...perlu g KK gov x ..nk buka buku pink??

4 Các câu trả lời

klau dh bkk kat private x yh dh bkk kat kk,tpi susah la klau nk checkup kat kk, sbb buku lain,klau checkup swasta pun x detail,Sy sblm ni bkk private time bersalin misi bising sikit sbb x detail

buku pink swasta pun boleh je guna bawak bersalin di hosp. kerajaan.

Xperlu sbb da ade buku pink

4y trước

Guna balik bila nk checkup dkt gov? Klo camtu awk buat jela buku pink dkt kk.. Then klo trasa nk checkup dkt swasta(scan details) bwk je buku pink tu..

tak perlu.