Salam mommy, normal ke masa mengandung sakit pinggang dan telapak kaki, padahal perut pon tak la besar sangat,, br nampak sikit je hehe

Pregnant 9weeks 5day

4 Các câu trả lời

Sye alami skarang start dri 15w hari tu. Skang nk msuk 17w da, telapak kaki stillsakit x leh bawak bincang. Bila nak jalan rasa sakit 😅 Bangun tido pagi nak jalan pun rasa sakit. Tak thu la sbb bnyak berjalan ke bnyak naik tangga ke. Sbb office sye tingkat 2. Rumah pun 2 tingkat juga huhu.

Doktr pernah bgtau sy tapak kaki sakit sebab darah tak jalan dengan lancar. Doktr nasihatkan tepuk2 tapak kaki waktu pagi atau bila masa terluang n sy buat Alhamdulillah berkurang . Ia akan kerap terjadi. So kena buat kerap jika tapak kaki masih sakit. Sis2 try la.

Normal. Biasalah sebab bawa satu lagi nyawa yang comel kan. Hehe.

Saya pun sama bawa perut pun sakit