Sakit telapak kaki

Ibu ² sy skrg pregy 28 weeks..sy mengalami sakit telapak kaki.bile berdiri time memasak mule la rase bengkak gatal dan ade rase mcm kebas sikit ..sy nk tahu itu normal ke..?😅😅#SeriusTanya

1 Trả lời

Normal sbb berat bertambah. Yg tak normal, gatal. Elakkan pengambilan makanan bergula dan tinggi karbohidrat. Tengok perubahannya. Pakai selipar sesuai dlm rumah Tinggi kan kaki dgn bantal semasa tidur, baring dan duduk

9h trước

ok tq sis😅😅