Trimester 1 Positif covid

Pregnant 11w ari khamis mlm (28/7) detect positif & hari ni masuk hari ke-3. Mommy yg de pengalaman kne covid mcmne handle ya? Simptom setakat ni demam selsema hilang deria rase & bau (on off) sakit sendi² sentiasa rase😔 ramai yg suruh minum air cengkih but tak berani nak buat #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

Trimester 1 Positif covid
19 Các câu trả lời

banyakkan minum air putih and amik vitamin,mkn buah2 and sayur,saya time mula2 pregnant pon positive covid jgak,lepas amalkan semua tu Alhamdulillah ilang,and jgn terlalu fikirkan sngt.take care sis

2y trước

Alhamdulillah sye bebas covid hari ke 5. Terima kasih segala nasihat & info puan ❤️