Trimester 1 Positif covid

Pregnant 11w ari khamis mlm (28/7) detect positif & hari ni masuk hari ke-3. Mommy yg de pengalaman kne covid mcmne handle ya? Simptom setakat ni demam selsema hilang deria rase & bau (on off) sakit sendi² sentiasa rase😔 ramai yg suruh minum air cengkih but tak berani nak buat #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

Trimester 1 Positif covid
19 Các câu trả lời

Sy pnh positif covid dlm mgu 9/10/11 lupa dah. Kalau x tahan, telan panadol. Ubt batuk xde. Sy try supplement diffenz tu. Yg aznil tu. Alhamdulillah batuk bkurang dlm few days

sy dlu pn +ve covid masa 1st trimester.sy just kuarantin kendiri mcm biasa.xde amal ape² pn.just continue mkn supplement utk pregnancies & always think +ve.

panadol,lemon+cengkih suam,strepsil lemon n amik wap campur vicks 1x.. demam dlm 2 hari dh ok.. batuk n flu dekat 3w mcm tu ada..

saya pernah kena time 15w. saya amal minum air cengkih dan lemon. kita ikhtiar. inshaAllah. alhamdulillah sekarang dah 38w..

rehat je rawatan yg terbaik,then mkn makanan berkhasiat utk bantu proses penyembuhan. Bykkn minum air utk elakkn dehidrasi.

sy ms day2 of covid,sy test upt then prgnt..ms tu 5w..sy mmg xmkn apa2 ubt even panadol..sb tkut sgt.. penah gugur 2x..

bnyk kn minum air kosong. untung awk hanya sakit sendi. sy sampai ada jangkitan kuman paru2 n darah beku. staysafe

sy siap hisap lagi cengkih tu sis, tak perlu ad rasa tak berani..bahan alami selamat je..ubat2 yg tak selamat..

Air lemon suam, panadol 500mg. Mkn buah high vitamin c.

2y trước

Ok baik² ❤️ trime kasih pn 😘