Vit pre natal

Hi. Pls help me. Ada vit lain yang boleh ganti @ sama macam vit ni tak? Saya dapat dari kk, tekak tk boleh terima vit ni sebab terus mual teruk & muntah. Folic acid pon dah habis & doktor tak bagi dah. Ganti dengan vit ni 😭

Vit pre natal
69 Các câu trả lời

sama mcm sy ... td checkup sy bg thu nurse sy nk tukar vitamin and nurse bg obimin ... setakat dh telan sebiji ni xde la rasa loya & muntah mcm mkn vitamin zincofer ni ... nnti checkup lg skali minta tukar ...