vit folic acid

Assalamualaikum nak tanya. vit folic acid saya tinggal sampai 17hb ni ja tapi appointment 28hb, nanti habis vit makan buah ok ja kan?

4 Các câu trả lời

g kk . jumpa terus je nurse yg awk sllu jumpa . ckp ubat abis . nk mintak ubat . nnti mereka akn bg

5y trước

baik terimakasih sis

Kalau sy sis, vitamin atau ubat abis, trus p mntak dgn kk.. Hihi😊

5y trước

ouhhh macam tu.. ok terima kasih nanti saya pi kk try mintak 😊

Chuyên gia

Beli di farmasi pun boleh dear..bwah rm10 hrga folic acid ni

5y trước

Awak beli kt farmasi. Mntak yg 5mg punya. Doct kt ward sy ckp ape2 brand xpe tp dose kena 5mg. Sepapan tu dlm 60sen sy penah beli sebelum preggy..

beli di farmasi. tak boleh skip. folic acid tu untuk perkembangan janin / baby

5y trước

baik sis 😊