obimin.

salam mommy , saya nak tahu kalau kita tak boleh makan obimin , doktor bagi vit apa ya untuk ganti obimin ? sebab saya tk boleh telan obimin , mesti mual lepastu muntah .

2 Các câu trả lời

Obimin pengganti folic acid. Try makan juga dgn minum air jus oren utk telan ubat tu. Kalau tak boleh jugak, kena ckp dgn nurse. Sbb zincofer dgn iberet biasanya makan kalau ada masalah HB low time pregnant je

Wslm.. depends pada kk mana yg kita pergi.. sama ada dia akan tukar kpd zincofer atau vit yg 4 biji tu.. mcm sy, sy bli sendiri iberet..