Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?

Petang-petang macam ni, kan seronok kita gamit memori kita yang dulu bersama pasangan🥰 Dah berapa lama ya anda dan pasangan berkahwin?🤵 👰 Alhamdulillah min tahun ni masuk 4 tahun, baru lagi masih banyak lagi nak kena belajar ilmu rumahtangga dengan mommies semua😘

Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?
1239 Các câu trả lời

Alhamdulillah bru 1 tahun 2 bulan dan dikurniakan cahaya mata yg sekarang bru masuk 5 bulan. Alhamdulillah Syukur dgn pemberian Allah.

baru 7 bulan kawin skarang saya pragnent 5bulan dah 🤭 bunting pelamin Alhamdulillah rezeki dari Allah kawin 2 bulan terus lekat

hari ni 28/4..yg ke 4 thn..alhamdulillah☺️ insha allah our junior due in jun 2021..may ALLAH ease everything..aamiin🤲

alhamdulillah even baru setahun tapi dh lalui mcm2 pengalaman. semoga rumah tangga kita semua dilindungi Allah. aamiin

15.06.2021 genap la 22 tahun usia perkhwinan ku. Anak 6 orang akan menyusul yg ke 7,skrg 25 mingu dlm kndungan.

saya baru berkahwin 4 bulan..tarikh perkahwinan saya pada 9 januari 2021..sekarang saya hamil anak yang pertama

Bulan 3 ni dah 7tahun perkahwinan kami..Masih berusaha untuk mendapatkan zuriat.. InshaAllah

3y trước

Insya allah Pn,semoga allah swt dgr Doa Pn

dha 2tahun berkahwin, prnh gugur Bulan 6/2020 hrtuh smpai skrng Msih Menanti Rezki Dari Nya🤲🏼❤️

tahun ni tahun ketiga . semoga ikatan rumahtangga kita semua diberkati dan bahagia hingga akhir hayat

alhamdulillah sudah hampir 5tahun... 🤲masih banyak perlu dibaiki lagi,perjalanan masih jao lagi...