Due date 1/8. Dah boleh start beli brg ke belum eh? Ke masih awal?

Persiapan barang

20 Các câu trả lời

due kite sama sis 😊😊 saya beli sikit dah ni utk baby prepare LR nti, brg lain saya add to cart siap2 #firstmom

Sama due date.. sy blum beli apa2 lg. beli sikit je kali sebab brg yg first new born masi ada lgi

Boleh je, beli je sikit2 supaya tak kalut nanti, I week 18 dah start beli lepas dah tau gender

saya dua 9/8 , pun baru nak beli juga . mari lah kita bershoping

Boleh sangat dah tu. Saya 20 weeks dah start beli sikit2.

hm..tunggu laa dlm bln 6 gtu baru bli sikit"

Sy due 27.8.. Dh start beli brg2 bby dh

Bolee dah beli sikit2

Dah boleh beli sikit2

due kita sama Laa...