Persiapan brg baby

Hye ibu ².nk tanye' sy dh 6week 5day..persiapan barang-barang baby bile boleh beli ye..?#SeriusTanya

4 Các câu trả lời

6week terlalu awal sis. Boleh try start beli bila dah masuk 2nd trimester.

5bln keatas plg sesuai beli..awl2 xpayah lg xpe.,msuk trim2 blh dh slow2 beli

5mo trước

ok sis.tq respon

saya beli lepas tau gender sis. beli sikit2x tiap bulan .

5mo trước

rasa awal juga la, sllunya lepas tau gender tuh yg slow2x beli sikit.