mengidam

Pernah tk mommies semua mengidam sesuatu tpi tk dpt pastu rse kecewa smpai nak nangis?

22 Các câu trả lời

mengidam nak mkn lemang tp suami x jumpa..menangis,merajuk,kecik hati smua ada..bila balik kampung,nenek buatkan lemang..masa tu xde rasa pulak nak mkn😅

Selalu tapi bole kawal lagi kecuali yg tiba2 nak mgidam makan something mesti dapat hari tu jugak tapi x dapat memang menangis dalam diam 😂

Pernah..ank first ngidam ikan keli msk smbl..skrng niy gndung ank no 2 tgh ngidam dging landak msk redang..ade sape2 tawu tak mne nk cari...

Pernah.. mengidam nak hp baru. Sampai nangis dekat mall, last2 suami belikan. Bila teringat rasa macam nonsense giler..

5y trước

Ni kalau sy yg ngidam nak hp baru smpai nangis2, memang kena tinggal saje dkt mall. Seronoknya laa sis oii 😅

Org tua2 kata kalo mengidam jgn biarkan berikan aje nanti Masa BBY keluar air liur dia tx benti2 melilih..

Pernah.. ngidam kek walnut secret recipe and soto. nangis sampai suami cari apa yang kita idam sampai dapat.

Pernah je. Ngidam tu nak on the spot tapi tak dapat. Meleleh la air mata 😁

Pernah. Last2 cari sendiri 😂😂. Nasib tak mengidam bende yg pelik2

pernh 😔 nk buger rusa 😭 ada sape sape thu kt mna ada jual ,👉👈

5y trước

Sis area mne. ? Kalo slyg ny kt taman bidara ade jual bege rusa. .

Yes, trpaksa suami pujuk haha