Mengidam Ingin Melakukan Sesuatu

Sepanjang kehamilan, pernah tak ibu-ibu mengidam melakukan sesuatu yang di luar jangkaan? Jom kongsi cerita anda.

Mengidam Ingin Melakukan Sesuatu
47 Các câu trả lời

Prgi resort.. Nmpk ada smpan kt tasik.. Nk gak naik smpan tu.. Memamg ada sdiakan jalan2 naik smpan kt tasik.. Tp kne smpan sndiri n bli life jaket.. Hti nk sngt.. Mse tu suami xde.. Masih kt srwak.. Kwn2 lah yg tunaikn hasrat sye.. Dh naik xpuas duduk je.. Nk pegang dayung n sampan gak.. Dpt lah mndayung mak buyung ni hihi

Pernah..msa tu hamil 2 bulan..nk sgt try n hasilkn kostum bumblebee utk ank(pertandingan pakaian beragam)..Alhamdulillah,bhasil & ank dpt tpt ke2, now nk deko dapur,bertukang bagai plak😑😑😑

Saya sebelum ni memang suka hiking.. bila pregnant teringin nak bercuti kat chalet tepi sungai yg ada air terjun.. tapii suami tak beri sbb dia kata tak elok pregnant masuk hutan.. huhu

mengidam nak masuk dlm stadium negeri, bru siap renovate, 1 hri tu stadium buka tgh ada rehearsal acara sukan, free2 la sya dpt masuk😁leganya rasa lps da ttunai hajat😁

Selalu usya barang baby Kat lazada n shopee, bukan Nak beli nak berangan je🤣 rsanya ni normal Kot utk smua ibu mengandung, tapi saya bru4m tpi sllu usya brg baby 🤣🤣🤣

5y trước

Kn..sma la,tp kte lak kt fb,lalu lalang iklan2 psl bb, dlm hati, eh..cm tau2 je..smua brg2 bb,comel2 lak tu..tgok smbl berangan..hihiii

mengidam nak main bowling, perut dh sama besar dgn bola bowling tu,dpt jugak akhirnya lepas tanya doctor 😅😅, dpt 2 games tak teringin dah

5y trước

Pun,pnh wat,msa tu preg ank ke 2..bkn kaleng2 siap msuk ptndgn by tpt kja, dpt no 3 kategori ppuan, yg x pnh2 men bowling🤣🤣🤣

Mengidam mkn takde. Tp mengidam nk dptkan position dlm kongsi gelap? Hmm pelik sungguh 🤔 mungkin skrg pregnant bby boy kot 😂

Tringin nk naek moto p jln2 jauh mcm msa b2 dlu2. Mse tu blum 7m, so xbrani. Skrg dh 8m,p mna2 ajk naik moto je walapon xp jauh. 😂

Gidam pergi hiking..masa kandungan 20 week . Suami pun layankan je masa tu. Alhamdulillah,nasib baik kandungan tak ada apa²

Mengidam nk pegi bercuti, travel naik flight. Tp husband takde cuti panjang and fikir nk simpan duit utk baby 👶🏻

5y trước

sama la kita sis.. teringin nak bejalan jauh tp suami xde cuti huhuhu... sebok cari duit untuk anak lahir bulan puasa ni