yà allah beri aku zuriat

Period x teratur, tempoh 45 hari. Suami pula xsampai 2 minit da end game. Bole x sy hamil dlm keadaan tiada kepuasan?? Tlg bantu sy

13 Các câu trả lời

kalau lah dlm dunia ni org prempuan kena orgasm/puas dulu baru boleh preggy,x rmai la org pregnant 😂 try slow talk dgn suami,suami sy jnis end game awal jugak,sy terus terang je,sbb mmg xpuas kan.skrg ni dia ambik inisiatif,puaskan sy dlu,baru masuk dlm 😁..psl nk hamil tu,sis boleh try pkai opk klau jnis period x teratur.sbb susah nk detect ovulation..sy dlu berjaya hamil sbb pkai opk jgk..beli kat shoppee je murah2..

tade kena mengena bab puas ta puas dgn pregnant, dh masuk air suami tu ada la kemungkinannya ketidakpuasan ni satu perasaan, satu rasa pada diri kita, boleh suruh suami berurut ke or cuba consume apa apa yang membantu mcm suami saya kdg makan kurma dhuha dari JRM bonda rozita, saya pun makan juga

perempuan boleh ja hamil tanpa orgasm. susah hamil mungkin sbb period tak teratur. boleh try check kesuburan guna opk. and try google petua untuk bg period okay. boleh ja hamil kalau tak teratur cuma susah sikit ja.

Sis beli opk test dekat shopee. Ada jual banyak & murah. Untuk check bila sis subur. Masih boleh hamil walaupun sis belum orgasm & suami sis buang dalam.

Kalau mcmtu, before bersame. Try ringan2 utk kepuasan sis dulu.. then br bersame dgn suami. Kalau x teratur kene try opk, time subur br on..

5y trước

Sy bru nk try opk

2 minit? Try google pre ejaculation. Kalau bersama waktu subur, telur dan sperma berkualiti bertemu, boleh je pregnant.

Sis cuba mntk suami berurut, kalau suami cpt 'selesai' mesti ada masalah..suami sis sakit pinggang ke?

5y trước

Sye pernah pegi berurut dgn sorg nenek bidan ni, sbb ingatkn sye yg ada masalah, rupenya sye xde masalah, rahim cantik ovari kiri kanan semua ok tp nenek tiba2 tanya sye, suami sakit pinggang ye, sye terkejutla sbb sye xde plk cerita apa2 pasal suami sye, mcm mana nenek bidan tu blh tahu..jd nenek bidan ckp suruh suami pegi berurut..disebabkan suami sakit pinggang, bersama dgn isteri x lama..nenek bidan tu surut hilangkan sakit tu dlu supaya suami selesa bila bersama isteri..

Sis boleh try opk utk check waktu subur...x puas pn boleh jer hamil if buang dlm...

Try mgurut sis.. or relax..dont stress bila bersama suami

Blh je hamil