Ya Allah Bantu Kami

Ya Allah, Permudahkanlah bagi aku mahupun mereka yang sedang ikhtiar hamil Ya Allah🤍, suburkanlah rahim dan peranakan kami, moga kami dikurniakan zuriat dan hamil Ya Allah, Amin Amin Ya Mujib 🤲🏻🤧 1/10/22

9 Các câu trả lời

amminnn ya Allah semoga terus berjuang, dan berdoa jangan pernah berhenti berharap jangan lupa jugak nikmati honeymoon berdua dengan suami 🥰

Allah dah plan cantik² bila waktu yg sesuai dia ingin berikan rezeki zuriat buat kita. sabar dan tawakal jgn berhenti berusaha.

Allahumma aamiin yaa mujib

Aamiin ya rabbal alamin

aamiin aamiin ya mujib

Aamin2 ya Allah

amin ya rabb

🤲🤲

Aminnn