Nak ajak beborak ... 😄

period saya sebulan sekali mesti datang . cycle day saya biasa 33 hari .. tapi kali ni saya dah lewat . kiranya cycle 1 ni x mai2 lagi sampai hariniy . tapi satu hari tu saya sakit perut . keluar darah sedikit serta coklat2 saja . bila petang dah xde . perut pun kerap mengulas2 . tek nyut2 . saya dh check upt 2 kali tapi negatif . sampai rasa nak telan je ubat turun darah 😂 . fikir hormon x stabil ni . rasa bertambah stress lagi ye 😂 . ada x pengalaman sistur ? cara untuk lawas kan period ke .. tq 🫰🏻#bantujawab

2 Các câu trả lời

repeat UPT every 2 days. saya selalu kalau period tak on time macam ni kena gi exercise, minum air banyak. dia bantu stabilkan hormon dan turunkan darah period.

2t trước

air sejuk boleh ke ? sbb saya ni bila air suam kurang benau nak minum . kalau air sejuk . kejap2 minum

lewat brapa hari? repeat je upt selang 3-4hari smpai next cycle period

2t trước

saya dh lewat sebulan